O našem timu

Sve nas u timu Primalja i Obitelj objedinjuje jedna zajednička ljubav, a to je ljubav prema novom životu ili rođenju. Rođenje je zasigurno najbitniji trenutak u našem životu, tom trenutku po nama potrebno je dati jedinstveni značaj.

Mogli bi puno toga pisati o nama ne bi li uljepšali već nešto lijepo samo po sebi, ali ono što možemo reći je to da nas objedinjuje velika stručnost, višegodišnje iskustvo u primaljstvu te jedinstvena ljubav prema onome što radimo.

Primalja i Obitelj, zasigurno jedinstven tim.

U Primalja i Obitelj timu obraćamo ti se isključivo sa ti u timu sa zajedničkim ciljevima ne postoji udaljavanje i/ili persiranje, već zbližavanje radi dobrobiti djeteta i obitelji.

Teuta Grdinić Osnivačica, Izvršna predsjednica, Prvostupnica primaljstva, Prvostupnica sestrinstva, Predsjednica podružnice pri Hrvatskoj komori primalja za Istarsku županiju, članica stručnog vijeća Hrvatske komore primalja

Nikolina Tadić Dušić Osnivačica, Potpredsjednica, Diplomirana primalja

Monika Barak Tajnica, Diplomirana medicinska sestra, Nastavnica strukovnih predmeta u Medicinskoj školi Pula

Slobodka Arsova Prvostupnica primaljstva, Prvostupnica sestrinstva, Potpredsjednica podružnice pri Hrvatskoj komori primalja za Istarsku županiju

Nives Perhat Prvostupnica sestrinstva, Primalja

Magdalena Kurbanović Prvostupnica primaljstva, IBCLC savjetnica

Jelena Zorić Prvostupnica primaljstva, Prvostupnica sestrinstva

Ivana Verner Osnivačica, Komercijalist, Likvidator

Naš logo govori o našoj viziji...